''Mustafa Kemal Atatürk'ü ne şehirlerimizden ne kalbimizden silemeyecekler''

Süleymanpaşa Belediyesi'nin ilçenin tüm mahallelerine Atatürk meydanı yaptırma projesi hız kesmeden devam ederken vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

Süleymanpaşa 9.10.2017 18:58:00 0
 

Her mahalleye Atatürk Meydanı yapma projesi ile yola çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Karacakılavuz Mahallesi ile başlayarak açılışlar geçtiğimiz ay Semetli Mahallesi’nde yapılan açılış ile devam ediyor. Sıradaki mahallenin Naip Mahallesi olduğu belirtildi.

 

“KÖYDE YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZ PROJEYE SIKI SIKI SAHİP ÇIKIYOR”

 

Özellikle köyden mahalleye dönüştürülen yerlerde yapılan Atatürk Meydanı çalışmasıyla ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Şu ana kadar yapılan açılışlarda köyde yaşayan hemşerilerimizin projeye sıkı sıkı sahip çıktığını gördük. Neredeyse her köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerimizden çok büyük bir talep var. Her ay bir meydan açma hedefiyle çıktığımız yolda şimdi sıra Naip Mahallemizde. Önümüzdeki günlerde Atatürk Meydanımızı açmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

 

“VATANDAŞLAR TARAFINDAN DA TAKDİR EDİLDİ”

 

Tüm köylerde Atatürk Meydanı açmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Eşkinat; “Önce Karacakılavuz, sonra Semetli, şimdi Naip, ardından Karacamurat ve diğer köylerimiz. Gazilerimiz ve halkımızla birlikte tüm köylerimizde Atatürk meydanlarımızı açacağız. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ne şehirlerimizden ne de kalbimizden silemeyecekler.” ifadelerini kullanırken, vatandaşlar ise Başkan Eşkinat’ın projesinden memnun kaldıklarını ve takdir ettiklerini belirttiler.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10