Kültür Temel Lisesi'nde seçim heyecanı yaşandı

Çerkezköy Kültür Temel Lisesi'nde dün 'Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı' seçimi yapıldı.

Çerkezköy 9.10.2017 19:46:00 0
Kültür Temel Lisesi

Yapılan seçim sonunda 180 oy alan 11. Sınıf öğrencisi Furkan Kurbanoğlu meclis başkanı seçildi. Seçimlere davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da öğrencileri bu günde yalnız bırakmadı.

 

TERKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK DA KATILDI,

 

Çerkezköy Kültür Temel Lisesi’nde gerçekleşen Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı seçimine sosyal medya hesabı üzerinden davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, seçim başlamadan öğrencilerle bir araya geldi. Albayrak burada yaptığı kısa konuşmasında öğrenci seçimlerinin de demokrasiye uygun bir şekilde yapılması gerektiğini ifade ederek kendisinin başkanlık seçimini öğrencilere anlattı.  Meclis başkanlığına aday olan öğrencilere başarılar dileyen Albayrak demokratik bir seçim gerçekleştireceklerine inandığını belirtti.

 

3 ADAY DA SEÇİME İDDİALI GİRDİ

 

Kültür Temel Lisesi’nde dün 10.00-15.30 saatleri arası  yapılan  Kültürlü Öğrenciler Meclis Başkanlığı seçiminde başkanlık için aday olan  öğrenciler yaptıkları açıklamada  iddialı olduklarını söylediler. Adaylar seçim öncesi seçimin centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundular. Okul Müdürü Ömer Güvensoy “ Tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da her yıl gerçekleştirdiğimiz Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı seçimine bu yıl 3 öğrencimiz aday oldu. Başkanlığa aday olan 9. Sınıf öğrencisi Görkem Apay,10. Sınıf öğrencisi Eyüp can Ateş ve 11. Sınıf öğrencisi Furkan Karbanoğlu10 günlük seçim kampanyasında yoğun bir kulis çalışması yaptılar ve üç öğrencimizde seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanarak seçime girdi. Sabah saat onda başlayan oy kullanımı saat 15.30’da sona erdi ve okulumuzda eğitim öğretim gören 275 öğrencimiz sandığa giderek oy kullandı.”dedi.

 

11. SINIF ÖĞRENCİSİ FURKAN KURBANOĞLU MECLİS BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

 

Çerkezköy Kültür Temel Lisesi’nde yapılan ‘Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı’nı yapılan seçim sonucu 180 oy alan 11. Sınıf Öğrencisi Furkan Kurbanoğu Meclis Başkanlığına seçildi. Seçimde başkan adaylarından 10. Sınıf öğrencisi Eyüpcan Ateş 50 oy alırken, 9. Sınıf öğrencisi Görkem Apay 37 oyda kaldı. Seçim sonunda meclis başkanlığına seçilen Furkan Kurbanoğlu’nu ilk tebrik edenler seçimde rakipleri olan Eyüp Can Ateş ve Görken Apay oldu. Okulun Kültürlü Öğrenciler Meclisi başkanlığına seçilen Furkan Kurbanoğlu, görevini tam bir tarafsızlık içinde yapacağını ve seçim sürecinde verdiği vaatleri de yerine getireceğini belirterek kendisine oy veren ve vermeyen tüm öğrencilere teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10