Takımımıza güveniyoruz

Hafta sonunda evinde konuk ettiği Uzunköprüspor'u üç golle mağlup ederek liderliğini devam ettiren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, ve Tek

10.10.2017 19:26:00 0
Takımımıza güveniyoruz

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Bölgesel Amatör Ligi 12.Grup’ta 3.hafta karşılaşmasında Uzunköprüspor ile karşılaştıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, “Uzunköprüspor maç beklediğimiz gibi 3-0 net bir skor ile ayrıldık.Kaleci Mert’in sakatlığı haricinde tam kadroyduk. Sakatlığı geçen Anıl da 2.yarıda maça dahil oldu ve golünü kaydetti. 3 puanı almamıza rağmen maçta eksikliklerimizi gördük. Ligde 1 gol yedik ve 3 maç sonunda 8 gol attık” açıklamasında bulundu.

 

“GECE İLE GÜNDÜZ KADAR FARK VAR”

 

Çolakoğlu “ Orta saha ön libero bölgesine bir transfer yapacağız. Yeni transferimiz transferin son günü olan Cuma gününe kadar bitecek. Takımımız yeni transferle 23 kişi olacak. Bu kadromuzdan en iyi şekilde verimi almaya çalışacağız. Devre arasında da gidişata göre transfer yapabiliriz. Kadromuzda maçlara göre revizyonlar olabilir. Rakip analizine göre hocamızın kadro tercihleri oluyor. Ameliyat olan kalecimiz Mert haricinde tam kadro Sultangazispor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Katar ligi takımı ile oynadığımız hazırlık maçıyla Uzunköprüspor maçına kadar aramızda oyun anlayışı, disiplin, kademe anlamında gece ile gündüz kadar fark var.  Yeni doğmuş bir çocuk nasıl kademe kademe büyüyorsa 1911 Çerkezköyspor da kademe kademe maçtan maça gelişiyor” diye konuştu.

 

“BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK GÖREMEDİK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden kulüp olarak destek alamadıklarını kaydeden Çolakoğlu “Çerkezköy Belediyesi mecliste almış olduğu karar doğrultusunda takımların lig statüsüne göre maddi yardım yaptı. BAL ‘da mücadelede eden 1911 Çerkezköyspor takımımıza da 60 bin lira maddi yardım yaptılar. Geçmiş dönemlerde Bölgesel Amatör Lig takımlarına yardımda bulunan Tekirdağ büyükşehir Belediyesinden ise bugüne kadar herhangi maddi ve manevi destek görmedik. Yıllık bütçeden spor kulüplerine ayrılan paradan bize gelen bir para olmadı” dedi.

 

“TARAFTARA TEŞEKKÜR”

 

Kendilerini her maç destekleyen taraftarlara teşekkür eden Çolakoğlu “ Sultangazispor ile olan maça otobüs kaldıracağız. Sultangazi Çerkezköy’e 1 saat mesafede. Deplasmanda ne kadar çok taraftarımız olursa o kadar kendimizi güçlü hissederiz. Bugüne kadar bizleri her maçta destekleyen taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÜSTÜNE KOYARAK FUTBOL OYNUYOR”

 

Alternatifli bir kadrolarının bulunduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın “ Hedeflerimiz belli olduğu için alternatifli bir kadroya sahibiz. Pazartesi günü izin yaparak salı günü idmanlarımıza başladık. Takım günden güne üzerine koyarak bir futbol oynuyor. Cuma günü son idmanımızı yapıp cumartesi günü İstanbul’a gideceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10