Öğrenci fikir projeleri sergisi düzenlendi

Çorlu Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen kente ait üretilecek öğrenci fikir projeleri çalışmaları hakkında sergi düzenlendi.

Çorlu 12.10.2017 16:28:00 0
Öğrenci fikir projeleri sergisi düzenlendi

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ DA KATILDI

 

Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen sergi etkinliğine; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, fakülte öğretim üyeleri ve öğrencileri; belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

PROJE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

 

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Timur Kaprol proje hakkında bilgileri vererek, sergilenecek olan çalışmaların geçtiğimiz 2016-2017 bahar dönemini kapsadığını belirtti.    

 

‘ÇORLUMUZ ÖNEMLİ BİR KENT’       

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Çorlumuz, bildiğiniz üzere hızla gelişen ve büyüyen, önemli bir kent. Bu hızla gelişen bir kentin yerleşim planlarında akademik çalışmalara başvurmak bizim için vazgeçilmez bir süreç. Bu yüzden Namık Kemal Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi Tasarım ve Mimarlık Bölümü ile gerçekleştirdiğimiz bu proje, belediyemiz ve kentimiz adına son derece önemlidir. Değerli öğrenciler geleceğimizi sizler inşa edeceksiniz. Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” demiştir. İlmin gücünü arkasına alarak gelişen bir şehrin, marka olmaya aday bir şehir olacağına inanıyorum. Bizler de Çorlumuzu marka şehir hâline getirmek için yola çıktık ve arkamıza sizin gibi genç ve aydınlık beyinleri aldık. Gerçekleştirmiş olduğunuz akademik çalışmaların bizim için yol gösterici olacağına inanıyorum. Bu sebeple söz konusu projede görev alan tüm öğretmenlerimize, çalışanlarıma ve siz değerli öğrencilere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmalarının ardından protokol mensupları ve katılımcıların birlikte kestiği kurdele ile serginin açılışı yapıldı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10