TESKİ personeline 'Zaman yönetimi' konulu eğitim verildi

TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında TESKİ personeline "Zaman Yönetimi" konulu eğitim verdi.

Tekirdağ 13.10.2017 19:40:00 0
TESKİ personeline

ZAMANI ETKİLİ KULLANILMASI DETAYLI ANLATILDI

 

Eğitmen Uzman Psikolog Kazım Yurdakul zamanın etkin, verimli ve planlı bir şekilde kullanılmasına yönelik detaylı anlatımlar gerçekleştirdi. Hayatın her safhasında zamana değer vererek, bizim için değerli olan her şeye sahip çıkmamız gerektiğini dile getirdi. Düzenlenen eğitime TESKİ Genel Müdür Başa’nın yanı sıra daire başkanları, birim müdürleri ve TESKİ personeli katıldı.

 

‘ZAMAN EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZDIR’

 

Eğitimde konuşan Genel Müdür Başa; “Biz gerçekten zamanla yarışan bir teşkilatız. Gece gündüz çalışarak vatandaşlarımıza kesintisiz bir şekilde içme suyu ve atık su hizmeti sağlıyoruz. Verdiğimiz hizmetlerde günler, saatler, dakikalar hatta saniyeler bile çok önemli. Her an kesintisiz hizmet sunan ve saha çalışmaları olan bir kurumuz. Hem teknik hem de idari birimlerimiz vatandaşlarımıza 7/24 hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sebepten TESKİ için zaman çok önemli. Sadece işte değil hayatımızın her anında zamanımızı çok iyi yönetmeliyiz. Zamanı geri alamayız. Zaman en değerli varlığımızdır. Eğitimin tüm çalışma arkadaşlarımız için oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.”dedi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10