'Naylon poşete hayır' kampanyası devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin plastik torbaların kullanımını azaltmak için 3 yıldır sürdürdüğü "Naylon Poşete Hayır" kampanyası kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İ?

Süleymanpaşa 13.10.2017 19:46:00 0

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da bez torba dağıtımına katılarak vatandaşları bilgilendirdi. “Naylon Torbaya Hayır” ve “Bez Torba Kullan Doğanı Koru” sloganları ile yürütülen kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 2000 adet bez torbanın dağıtıldığı etkinlikte torbaların tamamı kısa sürede tükendi.

 

GÜRAL: “ÇOCUKLARIMIZA DAHA YAŞANABİLİR BİR SÜLEYMANPAŞA BIRAKMAK İSTİYORUZ”

 

Konuyla ilgili konuşan Güral, “Plastik torbalar doğada çok uzun süre çözülmeden kalarak çevreye zarar veriyor. Bu kirliliği önlemek ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Süleymanpaşa bırakmak için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bu amaçla plastik torba yerine bez torbaların kullanımını özendirerek plastiğin yarattığı kirliliğin önüne geçmeye çalışıyoruz. Halkımızın kampanyaya ilgisi beklediğimizden de fazla. Bilinçli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Her şey daha temiz bir Süleymanpaşa için,” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10