Beşinci yıla pastalı kutlama

S.S. 170 Nolu Çerkezköy Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi beşinci hizmet yılını Güven Sokakta bulunan kooperatif binasında kutladı.

Çerkezköy 16.10.2017 19:58:00 0
Beşinci yıla pastalı kutlama

KOOPERATİF ORTAKLARI YAŞ GÜNÜ PASTASINI BİRLİKTE KESTİ

 

S.S. 170 Nolu Çerkezköy Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkan Köksal Kadakoğlu ile  üyeler beşinci yıl pastasını birlikte kestiler. Kooperatif ortakları bu birlikteliklerinin her geçen gün daha da güçlendiğini, bir aile olduklarını ve kendi aralarında da herhangi bir sorun yaşanmadığını dile getirdiler.

 

İSMİMİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ

 

Kooperatifin beşinci yıl dönümü kutlamasında konuşan Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu, “Kooperatifi kurarak hizmete başladığımız günden bu yana 5 yılı geride bıraktık ve altıncı yılımıza merhaba dedik. Hizmete girdiğimiz den bu yana emin ve kararlı adımlarla sektörümüzde kooperatif ismimize yakışır şekilde özenle hizmet vermeye gayret ediyoruz . Öğrenci ve personel taşımacılığında kamera ve uydu takip sistemlerini bölgemizde ilk araçlarda uygulama yapan kooperatif olduk ve bu konuda da diğer kooperatiflerimize de örnek olduk. Araç sayımızın 45’e ulaşmasının da mutluluğunu yaşıyoruz her yıl sonu da öğrencilere yıl sonu pikniği düzenliyoruz ve düzenlemeye de devam edeceğiz ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10