Sitespor uzatmalarda yıkıldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Kapaklı Sitespor evinde Muratlı Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Kapaklı Sitespor son dakika

17.10.2017 18:22:00 0
Sitespor uzatmalarda yıkıldı

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Maç öncesi yapılan bir hareket maça damgasını vurdu. Her iki takımın oyuncuları ve yöneticileri de sahaya ”Camcı Candır” pankartları ile çıkarak, Lüleburgaz’da işleri fes edilen 90 şişe cam işçisine destekte bulundu. Karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Tugay, Nurullah, Yunus, Doğukan, Uğur, Yusuf, Numan, Abdulmelik, Gökhan, Serdar ve Mert ilk onbiri ile çıkarken, Muratlı Belediyespor ise Semih, Görkem, Doğukan, Barış, Eyüp, Emre, Eray, Esem, Harun, Serdar ve Emir ilk onbiri ile çıktı.

 

GÖKHAN KÜÇÜK SAKATLANDI

 

Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklı Sitespor 26.dakikada Numan ile gole yaklaştı. Numan’ın vuruşu ise kalecide kaldı. İlerleyen bölümlere doğru konuk ekip Muratlı Belediyespor organize ataklar geliştirse de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklı Sitespor’lu oyuncu Gökhan Küçük rakibi Eyüp ile hava topunda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kafası yarılan Gökhan Küçük saha içine giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sakatlanan Gökhan’ın yerine oyuna Ceyhun dahil oldu.

 

PUANLA TANIŞAMADI

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümleri karşılıklı ataklarla geçildi. Uzatma dakikalarında organize atak geliştiren Muratlı Belediyespor golü buldu. Esem seri çalımlarla çizgiye kadar indi. Esem’in pasında bomboş pozisyonda topla buluşan Emir düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada konuk ekip Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Ligde oynadığı dört karşılaşmada puanla tanışamayan Kapaklı Sitespor, aldığı bu mağlubiyetle 13 takımın mücadele ettiği ligde averajla 11’inci sıraya demir attı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10