ÇTSO meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16.30'da Meclis Toplantı Salonu'nda Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 17.10.2017 19:59:00 0
ÇTSO meclisi toplandı

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Meclis üyeleri Kadir Uz, Murat Seymen, Asım Yavuzarslan, İsmail Akın’ın katılmadığı toplantıda  geçtiğimiz hafta üyeliği düşen Rahmi Yılmaz’ın yerine getirilen Şener Aru’da toplantıya ilk kez katıldı.Açılış, saygı duruşunun yapılmasının ardından gündemin ikinci maddesinde 2017 yılı Eylül ayı gelir-gider cetvelleri, banka cetveli ve mizanın görüşülmesi ve ibra edilmesi görüşüldü. Eylül ayı gelirin 225  bin 538 TL,, giderin 203 bin 091 TL olduğu belirtildi. Ayrıca muhasebe kayıtlarının düzgün ve gerçeğe uygun tutulduğu, mizanın denkliği görülmüş olup, gelir ve gider cetvelinin, kasa banka cetvellerinin ve mizan cetvellerinin uygunluğu anlaşıldığı ifade edildi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

 

“ŞENER ARU’YA HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU”

 

Gündemin bir diğer maddesinde ise tamamlanmış olan “ İşbirliği ile kobilerde verimlilik dönüşümü” projesi hakkında  Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş tarafından meclis üyelerine bilgilendirmede bulunuldu. Toplantının son gündem maddesi olan dilek ve temenniler kısmında konuşma gerçekleştiren ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Rahmi Yılmaz’ın yerine meclis üyeliğine getiren Şener Aru’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

“ÇOK TALİHSİZ BİR AÇIKLAMADIR”

 

Rahmi Yılmaz’ın son açıklamalarını talihsiz olarak nitelendiren Erdoğan “ Kendisi meclis üyeliğinden çıkardığımızı düşünüyor ama bu gerçekten çok talihsiz bir açıklamadır. Kendisini kınıyorum ve görevini de layıkıyla yapmadı. Toplantılarımıza katılmadığı için meclis üyeliği kendiliğinden düşmüştür” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10