Çolakoğlu: Bir puan önemli

1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu hafta sonunda golsüz tamamlanan Sultangazispor karşılaşmasını değerlendirdi. Çolakoğlu, şampiyonluk yolunda deplasmanda alÄ?

18.10.2017 19:41:00 0
Çolakoğlu: Bir puan önemli

AÇIKLAMADA BULUNDU

 

Toplantıya 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, yardımcı antrenör Güngör Çakar, kulüp Basın Sözcüsü Uğur Can Avcılar ile basın mensupları katıldı. Sultangazispor deplasmanına üç puan parolası ile gittiklerini kaydeden Çolakoğlu “ İlk 10-15 dakika rakibin baskı yapacağını biliyorduk. İlk yarıda çok pozisyon vermedik ve ayrıca çok da pozisyon bulamadık. Kısaca ilk devre ortada geçti. Yozgatspor 1959 takımından transfer ettiğimiz Mesut Hür maça ilk on birde başladı. Anıl Dilaver son akşamki çift kale idmanda rahatsızlanmasından sonra kadroda yer almadı” diye konuştu.

 

HAKEMLERİ ELEŞTİRDİ

 

Çolakoğlu “ Maçın hakemleri zaman zaman oyunu kontrol edemedi. Maçın tansiyonu zaten yüksekti. Kartlık olmayan yerlerde hakemler sarı kart gösterdi. Rakibimiz de bizi yenmek istediği için biraz agresif oynadı. Deplasmanda biz de onların yaptığını yaparsak kolay kart görebiliriz. İstanbul takımıyla İstanbul’da maç oynuyoruz. Maçın 4 hakemi de İstanbul bölgesi hakemi. Bu tarihte bir ilktir belki de. Böyle bir durum olacağını tahmin etmiyorduk. Bizim maçımıza Tekirdağ hakemi gelmesi yakışık olur mu olmaz.  Hatalar göze batıyor böyle durumlarda. Kenar çizgi hakemi faul pozisyonunda bayrak kaldırmadı. Önünde olan el pozisyonunda bayrak kaldırıp göstermedi. Maç başlamadan önce 4.hakeme hakemler arasında uyumlu olunması gerektiğini söyledik. Tedavisi tamamlanan oyuncumuz bir pozisyonda oyuna girmek istedi fakat orta hakeme sesimizi duyuramadık” dedi.

 

“SAHA ÇOK KÖTÜYDÜ”

 

Deplasmanda çok baskılı oynayan bir takıma karşı bir puan almanın öneminden bahseden Çolakoğlu “Biz oraya yenmeye gittik ama futbolun kuralıdır yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Golü atamayınca 3 puan yazılmıyor. Gol atamadık gol de yemedik. Savunmamız çok iyiydi. Saha zemini çok kötüydü. Futbolcularımız maç içerisinde saha zemininden dolayı zor anlar yaşadılar. Tansiyonu yüksek maçta saha zeminin de etkisiyle oyuncuların sinirleri bozuldu. Saha zemini Veliköy Sahası’ndan bile daha kötüydü” dedi.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

 

Kendilerine her maçta destekte bulunan taraftarlarına teşekkür eden Çolakoğlu “Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. İki taraftar grubunun yıllardır süren dostluğu, kardeşliği olayların büyümesini engelledi. Sultangazispor taraftarı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri güzel ağırladılar. Kendi taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Sıcak havada 90 dakika susmadılar. Bizleri desteklediler. Deplasmanda Çerkezköy’ün sesini ciddi anlamda duyurduk. Şampiyonluk yolundaki deplasmanda alınan bu bir puan çok iyi ve önemli bir puan. İçerde kaybetmediğimiz sürece bu işin sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

MAÇA DAVET ETTİ

 

Yardımcı Antrenör Güngör Çakar ise takımın hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını başladığını kaydederek” Gaziosmanpaşa karşısında üç puan hedefliyoruz” dedi.  Kulüp basın sorumlusu Uğur Can Avcılar ise hafta sonu oynanacak Gaziosmanpaşa maçına tüm Çerkezköylüleri davet etti ve maç günü forma ve atkı satışlarının olacağını kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10