Başkan Eşkinat Kadın motosikletçiler ile buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ'da bir grup kadın motosiklet sever tarafından kurulan Süslü Egzoz Kadın Motosiklet Derneği'ni ziyaret ederek yönetim kurulu toplantıs

Süleymanpaşa 21.10.2017 00:27:00 0
Başkan Eşkinat Kadın motosikletçiler ile buluştu

“DAYANIŞMAYA SAHİPSİNİZ”

 

Süslü Egzoz Kadın Motosiklet Derneği Başkanı Kübra Ağlamaz tarafından karşılanan Başkan Eşkinat, geçtiğimiz ay açılışı yapılan derneğin hayırlı olması dileklerini Ağlamaz’a iletti. Başkan Eşkinat; Süslü Egzoz yönetim kurulu üyelerine yönelik yaptığı konuşmada “Yaptığınız bunca güzel çalışmadan önce burasının aslında bir kadın dayanışma merkezi olma durumu var. Sizler bu çatı altında bir arada olarak bambaşka bir güzel dayanışmaya sahipsiniz. Motosiklet seven, motosiklet kullanan kadınların da bir arada olması ayrıca güzel.  Yoğun programımdan dolayı açılışına katılamadım. Derneğiniz hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

AĞLAMAZ ZİYARETİNDEN DOLAYI BAŞKAN EŞKİNAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Süslü Egzoz Kadın Motosiklet Derneği Başkanı Kübra Ağlamaz ise motosiklet severlerin Tekirdağ’da ve ülke genelinde yaşadığı sorunları Başkan Eşkinat ile paylaşırken ziyaretinden dolayı Başkan Eşkinat’a teşekkür etti. Öte yandan ziyarette Tekirdağ’ı motokros yarışlarında başarıyla temsil eden Erhan Yalçın’da yer alırken Yalçın yarış planı ve gelecek yarışlardaki hedefleri ile ilgili Başkan Eşkinat ile sohbet edip bilgi verdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10