Doğanspor Şarköy deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluk hedefleyen Çerkezköy Doğanspor Pazar günü  Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde konuk edeceği Şarköyspor karşısında da farklı galibiyet hedefliy

21.10.2017 00:27:00 0
Doğanspor Şarköy deplasmanında

HER MAÇIMIZA ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKIYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü başkanı Kazım Asbaş, bu yıl hedeflerine ulaşmak için her maça üç puan için çıkarak mücadele ettiklerini belirterek, “Bizim için güçlü ve zayıf takım diye bir şey yok. her takım bizim için güçlü bir rakiptir. Bu nedenle sahada an az hata ile karşılaştığımız rakibi yenmek için gerekli mücadeleyi yapmamız gerekiyor. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Şarköyspor maçından da farklı galibiyet elde etmek için mücadele edeceğiz.Ne kadar çok gol atarsak attığımız goller bizim avantajımızı arttırmaktadır.Biz her maçımıza üç puan parolası ile çıkıyor ve mücadele ediyoruz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HALKIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

 

Asbaş, “Çerkezköy belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynayacağımız Şarköy spor maçına taraftarlarımızı ve tüm Çerkezköy halkı davetlidir. Şarköy karşısında alacağımız galibiyeti de Çerkezköy halkımıza hediye edeceğiz.Şarköyspor maçı hazırlığımızı tamamladık ve maç saatini bekliyoruz.Müsabakanın centilmence ve zevkli geçecektir.Şarköyspor’a Çerkezköy Doğanspor Kulübü olarak en iyi şekilde de ev sahipliği yapacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10