Kapaklı 2.Kuş festivaline hazır

22 Ekim'de  bu yıl Kapaklı Belediyesi'nin katkı ve destekleriyle  2. Kuş Festivaline ev sahipliği yapacak olan Kapaklı Trakya Kürklü ve Kafes Hayvanları Derneği festival hazırlıklarını tamamlad

Kapaklı 21.10.2017 00:39:00 0
Kapaklı 2.Kuş festivaline hazır

Kapaklı Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Severler Derneği Başkanı Eşref Akgün, “İlçemizde bu yıl İlçe Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın destek ve katkılarıyla  2.’sini düzenleyeceğimiz 2.Kapaklı Kürklü ve Kafes hayvanları Festivali hazırlıklarımızı önceki akşam yaptığımız dernek yönetimi ile sonlandırdık ve festivale hazırız.   

Organizasyonda herhangi bir aksaklık olmaması yönünde de belediyemiz gereken katkı ve desteği sağlayacak” dedi.

 

“KAPAKLI’DA  BİR YILDA 2. KEZ DÜZENLENİYOR”

 

Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Severler Derneği Başkanı Eşref Akgün, “Trakya Güvercin ve Kanatlı Hayvanlar Severler Derneği olarak yönetim kurulumuz ilçemiz Kapaklı’da  bu yıl Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın katkı ve destekleriyle 2. Kuş festivalini 22 Ekim Pazar günü gerçekleştireceğiz. Festival’e bölgemizdeki Kuşçu dernekleri de büyük katılım göstereceklerini belirttiler.22 Ekim Pazar Günü Kapaklı Recep Güven  Parkı’nda  gerçekleşecek olan festivalimiz de bize gelen bilgilere göre 5 bine yakın çeşitli cinste kuş yer alacak. İnşallah 2.festivalimizde beklentimiz doğrultusunda gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

 

BAŞKAN MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Akgün, “Dernek  olarak bu yıl 2. Düzenleyeceğimiz Kuş festivalinde derneğimize gerekli katkı ve desteğini vereceğini belirten festivalimizin en iyi şekilde gerçekleşmesini de sağlayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya bizlere sahip çıkmasından son derece mutluyuz ve kendilerine katkı ve destekleri için dernek yönetimi ve dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.

 

FESTİVALE  HAZIRIZ

 

Akgün, festivalde sergileyecekleri kuş cinslerini de belirterek, “2.Kapaklı Kürklü ve Kafes Hayvanları Festivalimizin  her yönü ile iyi geçmesi için dernek olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Yaklaşık iki aydan bu yana  haftanın üç günü akşamları  dernek yönetimimizle dernekte bir araya gelerek  çalışmalarımızı hazırladık ve festivalde sergilenecek kuşlarımızın performans ölçümlerini yaptık.Festivalde Trakya’nın en iyi kuş cinslerinden olan Makaracı,   Mardin, Takma Kuyruk, Kelebek, Tetel, Nakışlı, Alabadem ve Balina cinsi gibi birçok kuş  cinsi festivalde yer alacak. Festivale kuşçuların yanı sıra tüm bölge halkımız davetlidir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10