Dünya Gazeteciler gününü unutmadılar

21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler gazetecilerin gününü kutladı.

Çerkezköy 22.10.2017 18:00:00 0
Dünya Gazeteciler gününü unutmadılar

İRMET HOSPİTAL’DEN ÇİKOLATALI ZİYARET

 

21 Ekim 1860, Agah Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval'in yayın hayatına başlamasının ardından her yıl kutlanan "21 Ekim Gazeteciler Bayramı" Çerkezköy’de de unutulmadı. Dün Çerkezköy Haber Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştiren İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Pazarlama Uzmanları Kübra Işık ve Burçin Biçer gazetecilerin gününü kutladı.

 

BASIN MENSUPLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Haber almanın kamuoyu için önemine vurgu yapan İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Pazarlama Uzmanları Kübra Işık ve Burçin Biçer “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra etmektedirler.Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, emek veren; uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, özellikle şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

AKAY’DAN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’da Çerkezköy Haber Gazetesi tesislerine ziyarette bulunarak gazetecilerin Gününü unutmadı. Günün anısına duayen gazeteci Seyit Süren’e çiçek takdim eden Akay " İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber yapmak, tarafsızlık ve objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla vatandaşın en doğal hakkı olan doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Böylesine önemli bir misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin, düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği kararlı mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, ülkemizin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan, kamu hizmetlerinin devamlılığında önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

ÖĞE ÇİÇEK GÖNDERDİ

 

Gazetecilerin bu gününü unutmayan  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe çiçek gönderirken, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aytemiz ise telefonla Çerkezköy Haber Gazetesi çalışanlarının bayramını kutladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10