Öldük öldük sonunda güldük 1-0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftanın en önemli maçında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor'u konuk etti.

23.10.2017 20:12:00 0
Öldük öldük sonunda güldük 1-0

Rakibi karşısında istediği futbolu sergileyemeyen temsilcimiz karşılaşmanın son dakikalarında penaltıdan bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Çok önemli bir üç puanın sahibi olan temsilcimiz puanını 13 yaparak liderliğini sürdürürken, bu sezon ilk mağlubiyetini alan Gaziosmanpaşa ise yedi puanda kaldı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Sedat, Mert, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etogo, Ali Rıza, Fet, İlyas, Ünal on biriyle başlarken, Gaziosmanpaşaspor ise Armağan, Hüseyin, Kadir, Evren, Saheed, Gökhan, Kazım, Samet, Ramal, Ömer Faruk, Tunahan kadrosu ile çıktı. Karşılaşmada her iki takım taraftarları da takımlarını doksan dakika boyunca destekledi. Maça taraftarının desteği ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren kontrollü bir oyun ortaya koyarken, konuk ekip Gaziosmanpaşaspor ise organize ataklar geliştirmeye çalıştı. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. İlk devrenin ise en önemli pozisyonu 1911 Çerkezköyspor yakaladı. Sağ kanattan Fet’in ortasında İlyas’ın kafa vuruşu yandan auta çıktı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan da gol sesi çıkmadı.

 

GOL PENALTIDAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde rüzgara karşı mücadele eden 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Gaziosmanpaşaspor ise gol aradı. Savunmada hata yapmayan 1911 Çerkezköyspor kanatlarda Fet ile etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 72’inci dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına Fet geçti. Fet’in orta şut karışımı vuruşu kaleci Armağan’ın bakışları arasında direkten döndü. Maç boyunca tutuk bir futbol ortaya koyan temsilcimiz penaltı kazandı. Sağ kanattan gelişen atakta Fet’in vuruşunu Armağan çıkardı. Pozisyonu devam ettiren Fet rakip oyuncu tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu Hakan Sofuoğlu değerlendirerek temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

 

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda skoru korurken, konup ekip Gaziosmanpaşaspor ise beraberlik için ataklar geliştirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Galibiyetin ardından futbolcular büyük sevinç yaşarken, galibiyet coşkusunu ise kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ve engelli vatandaşlarla yaşadılar. Maç boyunca her iki takım taraftarları arasında herhangi bir taşkınlık çıkmazken, 1911 Çerkezköyspor taraftar grubu Caddeliler ise Gaziosmanpaşaspor oyuncularını alkışlayarak moral verdi.

 

GAZİOSMANPAŞA’DAN TEŞEKKÜR

 

Gaziosmanpaşa Kulübü Başkanı Ömer Güler sosyal medyadan yaptığı açıklamada, misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay, Kulüp Başkanı Uğur Erem, yönetime ve taraftarlara teşekkür etti. Güler “Çerkezköy 1911müsabakasında maçın başından sonuna kadar, stada girişimizden ilçeyi terk edene kadar Sayın Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ,kulüp başkanları, yöneticileri teknik, kadro, sporcular ve Çerkezköy 1911 taraftarlarına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Gaziosmanpaşaspor yönetimi olarak sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10