Ak Partili vekillerden Eşkinat'a sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Faşist Diktatör' söyleminde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a ilk tepki AK Parti T

Süleymanpaşa 23.10.2017 20:29:00 0
Ak Partili vekillerden Eşkinat

Sosyal medyadan Eşkinat’ı eleştiren Mustafa Yel “ Bugün CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Kongresi'nde büyük bir hadsizlik örneği göstererek Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a "faşist diktatör" diyerek aziz milletimizin sevgilisi olmuş ve bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden büyük bir başarıyla çıkmış ve Cumhuriyet tarihinin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olma şerefine nail olmuş, milletimizin gözbebeği olan büyük bir lidere dil uzatma cahilliğine düşmüş Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın hem kendisi hem de demokrasi tarihimiz açısından skandal olan bu sözleri elbette ki yüce yargımız tarafından hak ettiği şekilde cezalandırılacağına inancımız tamdır. Bu konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

 

“TERBİYESİZLİĞİNİN İFADESİDİR”

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ CHP’nin Süleymanpaşa İlçe Kongresi’nde Süleymanpaşa İlçesi’nin CHP’li kendini bilmez, haddini aşan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Faşist Diktatör’ diyerek hakaret etmiştir. Cumhurbaşkanımız halkın hür iradesiyle ve oylarıyla hem de bütün şer odaklarının kumpasına rağmen seçilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan faşist diktatör olsa sen ona çıkıp da faşist diktatör diyebilir misin? Türkiye'de diktatörlük olsa Cumhurbaşkanımıza bırakın hakaret etmeyi, hakaret etme fikrini dahi kimse aklının ucundan geçiremez. Süleymanpaşa CHP Belediye Başkanının Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a hakareti, eleştiri değil edepsizliğin, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin ifadesidir.  Halkın yüzde 52’sinin oyuyla Türkiye’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı’na sarf ettiği sözleriyle Eşkinat hem kendi partisinin genlerini hem de kendi kişiliğinin düzeyini ortaya koymuştur” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10