İletişim uzmanları ÇEMYO'da

Deneyimsel Tasarım Öğretisi tarafından Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda "İletişim Ustalığı Zirvesi" düzenlendi.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği zirve iki g?

Çerkezköy 26.10.2017 20:37:00 0
İletişim uzmanları ÇEMYO

UZMAN EĞİTİCİLER TARAFINDAN VERİLDİ

 

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda "İletişim Ustalığı Zirvesi" ile öğrencilere Deneyimsel Tasarım Öğretisi kapsamında ve iletişim konusunda yeni beceriler, yetkinlikler kazandırılması amacıyla yapılan seminer 2 gün sürdü. Bu bağlamda öğrencilere iletişim stratejileri, beden dili, sunum teknikleri gibi alanlarda konunun uzmanları tarafından kapsamlı bilgiler verildi.

 

İKİ GÜN SÜRDÜ

 

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği etkinliklerde uzman eğitimciler, kaliteli bir yaşamın kaliteli bir iletişimle mümkün olduğunu dile getirdiler. Zirve konuları arasında ilk gün “ Deneyimsel tasarım öğretisi nedir?, İletişim nedir? Ne değildir? İletişim detay ilmi, İletişim çeşitleri, İnsan tanıma sanatı 1.temsil sistemleri, İnsan tanıma sanatı 2.meta programlar, Giz-Zıt gizemli zıtlıklar yasası”, ikinci gün “Genel iletişim stratejileri, İletişimde yanılgılar, İletişimde bedel, İletişimde beklenti, üç boyutlu iletişim ve toplum önünde konuşma” konularında detaylı bir eğitim verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10