Kılıçdaroğlu'nu ve milletvekilleri kongreye davet ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar, Meclis Üyesi Necmettin Çınar ve Yönetim Kurulu Üyesi Özer Adalı önceki gün Ankaraâ??

Çerkezköy 27.10.2017 19:58:00 0
Kılıçdaroğlu

Ankara ziyaretinde CHP milletvekilleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret ederek kongre davetiyesini takdim etti.

 

KONGREYE DAVET ETTİLER

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, TBMM ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve CHP Tekirdağ milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer’i ziyaret ederek, 5 kasım pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi’ne davet etti.

 

 “AKAY’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM”

 

CHP Çerkezköy İlçe Örgütü ile makamında görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çerkezköy’de yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile yaptığı görüşmede yönetim kuruluna başarılar dileyerek, gençlik ve kadın örgütlenmesine önem verilmesini istedi. Kılıçdaroğlu “ Çerkezköy’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerden başarı bekliyorum. Türkiye genelinde ki hedefimize Çerkezköy’den katkı sunacağınıza, başarıyı birlikte yakalayacağımıza gönülden inanıyor bütün üyelerimize sevgi ve saygı dolu selamlarımı iletiyorum” dedi. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Kılıçdaroğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ise çalışmalarını takdirle karşıladığını kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10