'Ünibutik' öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştıracak

Türk Kızılay'ı Tekirdağ Şube Başkanlığı ve Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) işbirliği ile Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olanlara giyim yardımı sağlamak ama

Tekirdağ 1.11.2017 19:59:00 0

ÜCRETSİZ SAĞLANACAK

 

Namık Kemal Üniversitesi ile Türk Kızılay’ı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen “Ünibutik” ile üniversitemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerinin giyim ve kuşamı ücretsiz sağlanarak yaşamlarını kolaylaştırmak amacı ile açılan Ünibutik’in açılış törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, AFAD İl Müdürü Recep Erol, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Cengiz Becerir, Türk Kızılay’ı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen ve üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

‘YARDIMLAŞMA, PAYLAŞMA, GÖNÜLLÜLÜK DUYGULARINI PEKİŞTİRECEĞİZ’

 

Açılışta konuşma yapan Türk Kızılay’ı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen,Ünibutik projesi ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “İnanıyorum ki bu proje ile gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken, geleceğimizin mimarları arasında yardımlaşma, paylaşma, gönüllülük duygularını da pekiştireceğiz. Bu kavramlar, gençlerimizin profesyonel yaşamlarının merkezine işlenerek onların toplumsal mutluluk ve refahın bir parçası olmalarına da olanak sağlayacaktır.” dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmanın ardından Türk Kızılay’ı adına Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen tarafından Ünibutik hizmetinin verilmesine katkı sağladığı için NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e plaket takdim edildi.  

 

Haber / Sevim BOZKURT
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10