Albayrak mesaiye Kapaklı'dan başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabahın ilk ışıklarıyla Kapaklı'yı ziyaret ederek burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı halkı ile bir araya g

Kapaklı 1.11.2017 20:05:00 0
Albayrak mesaiye Kapaklı

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Kadir Albayrak sabah mesaisine Kapaklı İlçesinde başlayarak burada vatandaşlarla bir araya geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hem Kapaklı'da hem de il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

“YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENECEK”

 

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Kapaklı'da faaliyet yürüten Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sinoplular Derneği ile Uzunköprü-Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanları Nazif Çelen, Şakir Demirel, Hakan Tunca ve üyelerle bir araya geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak, ilçedeki tüm içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenileneceğini belirtti.

 

KADIN DANIŞMA MERKEZİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, danışanların katılımcı, üretken, kendine yetebilen bireyler haline gelmelerine yardımcı olmak ve sorum çözme becerilerini geliştirmek amacı ile kurulan, Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi'ni ziyaret etti. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi ziyaretinde Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı ile bir araya gelen Albayrak “ Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Toplumsal cinsiyet eşitsizliği ve şiddetle mücadele konusunda aktif rol oynayan Çerkezköy, Çorlu ve Süleymapaşa ilçelerinde kurduğumuz Kadın Dayanışma Merkezleri de bu anlayışın önemli bir göstergesidir." dedi. 

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10