Süper Ligde 6 karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde yedinci hafta altı karşılaşma oynanacak. Oynadığı beş karşılaşmayı kazanarak 15 puanla lider durumda bulunan Kapaklıspor evinde Kapaklı derbisinde Sitespor'u konuk ederk

3.11.2017 18:47:00 0
Süper Ligde 6 karşılaşma oynanacak

KAPAKLI DERBİSİ PAZAR GÜNÜ

 

Oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak 15 puanla ilk sırada yer alan Kapaklıspor hafta sonunda Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sitespor ise geçtiğimiz hafta Çerkezköy Doğanspor’u iki golle mağlup ederek ligdeki ilk üç puanını alıp moral bulmuştu. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmadan üç puan hedeflediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligde yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz. Bu hafta da Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizi mağlup ederek altıda altı yapmak istiyoruz. Bütün taraftarları bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi. Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta zirve takımlarından Çerkezköy Doğanspor’u mağlup ederek kendimize geldik. Bu hafta da bir diğer zorlu rakibimiz Kapaklıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizden puan yada puanlar almak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

 

DOĞANSPOR’DA TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

12 puanla ikinci sırada bulanan Saray Belediyespor’un bay geçtiği haftada üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ise bu sezon ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Geçtiğimiz hafta şansız bir mağlubiyet aldık. Bu hafta ise rakibimizi mağlup ederek taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

ZORLU MÜCADELELER OYNANACAK

 

Haftaya 12 puanla dördüncü sırada giren Malkara 14 Kasımspor ise evinde 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Pazar günü Hayrabolu Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 15.30’da başlayacak. 11 puanla beş ve altıncı sırada yer alan Muratlı Belediyespor ve Marmaraereğlisi Belediyespor Pazar günü Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Zorlu karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Ligde bu sezon istedikleri sonuçları bir türlü alamayan iki ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ile Şarköyspor yedinci hafta Çorlu’da karşı karşıya gelecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Ligde orta sıralarda yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise evinde Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10