Süleymanpaşa Belediyesi'nden evi yanan aileye destek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Semetli Mahallesi'nde çıkan yangında evi yanan ailenin ilk ihtiyaçlarını karşıladı.

Süleymanpaşa 3.11.2017 18:52:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi

TEMEL İHTİYAÇLARI TEMİN EDİLEREK AİLEYE TESLİM EDİLDİ

 

Önceliği temel ihtiyaçlar olarak belirleyen ekipler, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan ihtiyaç sahiplerine dağıtılan gıda kolileri, sosyal yardım mağazasından kıyafet desteği, yatak, yorgan, battaniye gibi temel ihtiyaçları temin ederek evi yanan aileye teslim etti.

 

 “İLK HEDEFİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLUP ONLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK”

 

İhtiyaç sahiplerinin her zaman her koşulda yanında olduklarının altını çizen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Üç buçuk yıl önce göreve gelirken ilk hedefimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sesi olup onların ihtiyaçlarını karşılamaktı. Sosyal belediyecilik ilkesi ile çıktığımız yolda bütün şehir bir aile gibi olduk. Biz ailemizin bireylerinin her zaman her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz. Evi yanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

 

BUZDOLABI VE ÇAMAŞIR MAKİNESİ SÜRPRİZİ

 

Öte yandan aile için barınma sorununu çözülmesinin ardından harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ailenin buzdolabı ve çamaşır makinesi ihtiyacını da karşıladı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10