Kendimize geldik 2-1

Bölgesel Amatör Lig 7.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Lüleburgazspor'u konuk etti.

Çerkezköy 5.11.2017 20:03:00 0
Kendimize geldik 2-1

Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan temsilcimiz son dakikalarda Ünal’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Puanını 16 yapan 1911 Çerkezköyspor liderliğini sürdürürken, Lüleburgazspor ise iki puanda kaldı.

 

ALİ RIZA İLE ÖNE GEÇTİK

 

Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, İsmail, Mert,Mesut, Hakan, Hüseyin, Selçuk, Ali Rıza, Fet, İlyas, Halim kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya taraftarının desteği ile iyi başlayan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklar geliştirerek galibiyet golünü aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 24.dakikasında sahneye çıkan Ali Rıza düzgün vuruş ile 1911 Çerkezköyspor’u öne geçirdi.

 

KALEMİZDE GOLÜ GÖRDÜK

 

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Lüleburgazspor ise kontra ataklar geliştirerek ileride Deniz Sert ile gol aradı. Karşılaşmanın 34.dakikasında defansın arkasına iyi sarkan Selçuk kaleci ile karşı karşıya kaldı. Selçuk pas atmak yerine kaleciyi çalımlamak istedi. Kalesinden iyi çıkan kaleci topu kontrol ederek 1911 Çerkezköyspor’a ikinci gol şansı tanımadı. Karşılaşmanın 37.dakikasında topla buluşan Fet’in vuruşunu kaleci aynı güzellik ile kornere çeldi. Konuk ekip Lüleburgazspor ise ilk devrenin uzatma dakikalarında beraberlik golünü buldu. Kazanılan korner atışında 1911 Çerkezköyspor savunmasında karambol yaşandı. Topa en son dokunan Deniz Sert karşılaşmada skoru 1-1’e getirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte temsilcimiz ufak süreli oyun disiplininden koptu. İlk devrenin uzatmalarının dördüncü dakikasında defans arkasına sarkan golün sahibi Deniz Sert kaleci Sedat ile karşı karşıya kaldı. Sedat açıyı iyi kapatarak Deniz’in köşeye giden vuruşunu çıkarmayı bildi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

 

GOL BİR TÜRLÜ GELMEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan temsilcimizde sol kanattan topla buluşan Alim’in ortasında Ali Rıza’nın vuruşunu kaleci son anda çıkardı. 50.dakikada Lüleburgazspor etkili bir atak geliştirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Murat’ın sert vuruşu üstten auta çıktı. 56.dakikada 1911 Çerkezköyspor korner kazandı. Fet’in ortasında yaşanan karambolde İsmail’in vuruşunu kaleci yine aynı güzellikle kornere gönderdi. Pozisyonun devamında İlyas’ın vuruşu yine kalecide kaldı.

 

LÜLEBURGAZSPOR TARAFTARI TAŞKINLIK ÇIKARDI

 

Taraftarının desteği ile sağ kanattan yüklenmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı golü ise 77.dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde oyuna ikinci devre giren Ünal düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncular golün sevincini kendilerine desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştılar.

 

Gol sonrası çıkan tribün olaylarında Lüleburgazspor taraftarları ve güvenlik güçleri arasında yaşanan elektriklenme sonucunda Lüleburgazspor taraftarları saha dışına çıkartıldı. Maç boyunca 1911 Çerkezköyspor taraftarlarına taş ve patlayıcı atarak tahrik etmeye çalıştı. Özellikle 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem ve yöneticiler taraftarları sakinleştirerek olası tartışmayı önlediler.

 

LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRDÜK

 

Karşılaşmanın 85.dakikasında topla buluşan Selçuk müsait pozisyonda önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın hakemi sekiz dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında Lüleburgazspor ataklarında iyi savunma yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılmasını bildi. 1911 Çerkezköyspor 16 puanla liderliğini sürdürürken, Lüleburgazspor ise iki puanda kaldı. Galibiyetin ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları sevincini taraftarlarıyla doyasıya yaşadılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10