Bayan futbolculardan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kulübü Başkanı Zeki Yazgaç ve Kulüp Yöneticisi Nurettin Gürbüz bayan futbol takımı sporcuları ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür

Çerkezköy 6.11.2017 20:33:00 0
Bayan futbolculardan Başkan Akay

“ÇERKEZKÖY’DE PANEL DÜZENLENECEK”

 

İlçe merkezinde amatör spor kulüplerine ve sporculara verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kulübü Başkanı Zeki Yazgaç, “Çerkezköy’de bayan futbolu alanında hızlı adımlarla ilerliyoruz. Milli takıma sporcu gönderdik. Bu başarılarımız nedeni ile milli takım hocalarımız önümüzdeki günlerde Çerkezköy’e gelerek panel düzenleyecekler. Sizi de bu panelde aramızda görmekten mutluluk duyarız” açıklamasında bulundu.

 

“FUTBOL SAHASI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir. Bu destekler kapsamında 29 Ekim Spor Kompleksi’nin yanında suni çim futbol sahası yaparak kentimizdeki amatör spor kulüplerinin kullanımına sunduk. Fakat yeterli değil. Kentimize bir futbol sahası daha kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Ziyaret sonunda Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kulübü Bayan Futbol Takımı sporcuları, Belediye Başkanı Vahap Akay’a, üzerinde adının yazılı olduğu forma hediye etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10