Başkan Albayrak Saray'a çıkarma yaptı

Tekirdağ  Büyükşehir  Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak Saray'da incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından  Saray Belediyesi Başkanı Nazmi Çoban'ı ziyaret ederek ilçenin

Saray 7.11.2017 21:31:00 0
Başkan Albayrak Saray

MAHALLELERDE İNCELEME YAPTI

 

Saray İlçesi Küçükyoncalı Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, sel felaketinde hasar gören köprü hakkında Muhtar Ekrem Sevinç'ten bilgi aldıktan sonra,  Safaalan Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, Muhtar Mehmet Özmen'den mahallenin ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Daha sonra Çukuryurt Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi ve Mahalle Muhtarı Mümin Değirmenci'den mahallede sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

BAŞKAN NAZMİ ÇOBANI’DA ZİYARET ETTİ

 

Başkan Albayrak, incelemelerin ardından Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı ziyaret etti.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin ve Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen'in de bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Albayrak, ilçede sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10