Bir yıllık ayrılığın ardından nikah tazelediler

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ile Tekirdağ Servisçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Gündoğdu yaptıkları açıklama ile

Çerkezköy 7.11.2017 21:45:00 0
Bir yıllık ayrılığın ardından nikah tazelediler

Servisçilerin görüşünü alarak bu kararı aldıklarını kaydeden Fikret Tanyeri ve Aşkın Gündoğdu önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacaklarını kaydetti.

 

“İKİ DERNEK BİRLEŞECEK”

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ile Tekirdağ Servisçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Gündoğdu, Çerkezköy’de hizmet veren iki derneğin tek bir dernek çatısı altında birleşeceğini ifade etti. Tekirdağ Servisçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Gündoğdu “ Bir yıl önce bazı sıkıntılar nedeniyle arkadaşlarımız ile ayrılmıştık. Ancak iki derneği birleştirmek adına çalışmalar içersindeydik. Aksiliklerden dolayı faaliyete geçemedik ve şuan ise yeterli sayımız var. Bununla ilgili müracaatlarımızı yaptık. Bu projeyi hayata geçirirken de servisçi arkadaşlarımızın da görüşlerini aldık. Türkiye’de 40 tane servisçiler derneği var. Bu derneği hayata geçirerek 41.dernek olacağız. Konuyla ilgili açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımız basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ise “ Bu görevi yaparken din, dil, doğu, batı ayrımı yapmadan bu çatı altında yer alan tüm servisçi esnafımızın hak ve hukukunu korumak ve kollama ve günün koşullarına göre ücret almaları için mücadele verdik ve bundan böyle de mücadelemizi önceden olduğu gibi yasalar çerçevesinde yürüteceğiz. Geçmiş dönemlerde arkadaşlarımız ile ayrılığımız oldu. Ancak hepimiz kardeşiz. Kardeşler arasında dargınlık olabilir. Ama biz bugün servisçi esnafımız için tek yürek olup tekrardan birleştik. Bu birlikteliğin bütün servisçi esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

KONGRENİN ARDINDAN AYRILMIŞLARDI

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2016 nisan ayında gerçekleştirdiği olağanüstü kongresinde 23 yönetim kurulu üyesinden 22'sinin oy kullanmış mevcut başkan Fikret Tanyeri 11, başkan adaylarından Aşkın Gündoğdu ise 10 oy almıştı. Seçimin ardından Aşkın Gündoğdu ve bazı üyeler dernekten istifa etmiş, kurucu başkanlığını Aşkın Gündoğdu’nun üstlendiği merkezi Çerkezköy’de olan Tekirdağ Servisçiler Derneği’ni kurmuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10