Çılgın aşık önce kurşun, sonra sitem yağdırdı

Saray'da önceki akşam yaşanan kurşunlama olayında sevgilisini kurşunlayarak ağır yaralayan çılgın aşık kurşunlama olayının hemen ardından sosyal medya hesabından yazdıklarıyla pes dedirtti

Saray 7.11.2017 21:50:00 0
Çılgın aşık önce kurşun, sonra sitem yağdırdı

Olay sonrası kayıplara karışan Çılgın Aşık Ömer V. olayın üzerinden 24 saat geçmeden Vize Caddesi üzerinde bu defa sevgilisi Cansu Ç.ile ilişkisi olduğunu düşündüğü İbrahim Y.’yi kurşunladı.

 

YASAK AŞKLARI YILLAR BOYUNCA SÜRDÜ

 

Yedi yıl önce Cansu Ç. ile tanışan Ömer V’nin aşkları Cansu Ç.’nin başka bir kişi ile evlenmesi ile sona erdi. Cansu Ç.’nin evlenmesinin ardından depresyona giren Ömer V. eski sevgilisini bir türlü unutamadı. Başka birisi ile evli olan Cansu Ç. de Ömer V.’ye olan aşkı devam etti. Saray Ayazpaşa Mahallesi’nde bulunan cezaevinde yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Ömer V. ilk olarak soluğu unutamadığı sevgilisi Cansu Ç.’nin yanında aldı. Kendisiyle anlamı tarifsiz aşk yaşadığını iddia eden Ömer V. eski eşinden ayrılan Cansu Ç. ile tekrar aşk yaşamaya başladı. Sevgilisi ile sık sık ayrılıp tekrar barışan Ömer V. önceki gün Cansu Ç. ile Saray’da görüşmek istedi. Cansu Ç tarafından rededilen Ömer V. bu sefer silahını konuşturarak sevgilisine kurşun yağdırdı.

 

PES DEDİRTTİ

 

Aşığının kurşunlarına hedef olan Cansu Ç. ilk olarak Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayağına ve kalçasına aldığı üç kurşunla ağır yaralanan Cansu Ç. ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası 59 UR 49.. plakalı araçla kayıplara karışan çılgın aşık sosyal medya hesabından yazdıklarıyla da pes dedirtti.  Polis tarafından her yerde aranan Ömer V. olayın üstünden 24 saat geçmeden ikinci bir kurşunlama olayı ile gündeme geldi. Yıllardır aşk yaşadığı Cansu Ç.’ ile ilişkisi olduğu düşündüğü İbrahim Y.’yi takibe alan Ömer V. Vize Caddesi üzerinde firarı olduğu araçtan İbrahim Y.’nin bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Şans eseri İbrahim Y. olaydan yara almadan kurtulurken, çılgın aşık bir kez daha güvenlik güçlerinden kaçmayı başardı. Çok yönlü soruşturma başlatan Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çılgın aşığı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10