Devam eden ve planlanan yatırımlar görüşüldü

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) 2017 Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülüp karar

Tekirdağ 9.11.2017 20:55:00 0
Devam eden ve planlanan yatırımlar görüşüldü

KATILIM YOĞUN OLDU

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın kapsamlı bir sunum gerçekleştirdiği toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ'nin idari ve teknik personeli katıldı.

 

“KASIM AYI TRAKYA İÇİN ÖNEMLİDİR”

 

TESKİ Genel Kurul toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "TESKİ'nin 11 ilçemizde tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarını değerlendireceğiz. TESKİ, kurulduğu günden bu yana Tekirdağ'a farklı bir çehre kazandırmıştır. TESKİ Genel Müdürümüz, bizlere hizmet ve yatırımlarla ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek. Yarın 10 Kasım, Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yummasının 79'uncu yılı. Ata'mızı ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anacağız. Kasım ayı Tekirdağ ve bütün Trakya için önemli bir aydır. Trakya Bölgesi'nin tamamı Kasım ayı içerisinde düşman işgalinden kurtulmuştur. Sizleri başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşuna, ardından da İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum" dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ'nin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. Devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili de konuşan Başa, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10