Taziye ve mahalle evi yapım çalışmaları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan taziye evi ve mahalle evi ile düzenleme çalışmalarının sürdüğü Huzur Sokak Parkı'nda incelemelerde bulund

Çerkezköy 9.11.2017 21:04:00 0
Taziye ve mahalle evi yapım çalışmaları tamamlandı

ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLADIK

 

Devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AkayBağlık Mahallemizde 383 ada yanındaki 4 bin 435 metrekarelik yeşil alanda taziye evi ve mahalle evi yapım çalışmalarımızı tamamladık. Toplam 514 metrekarelik bir alan üzerine kurulan taziye eve mahalle evimizde 140 metrekarelik bir taziye salonumuz, mutfak, lavabolar, abdest alma yerleri ve mescitler oluşturuldu. Mahalle evimiz bölümünde ise düzenlenecek kurslar için 4 adet etkinlik salonu, lavabolar, mutfak bulunuyor. Bağlık mahalle evimizde en kısa süre içinde kadınlarımıza katkı sağlayacak kurslarımızın startını da vereceğiz” dedi. 

 

“HANIMLARIMIZ YARARLANABİLECEK”

 

Bağlık Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır talep ettiği taziye evinin çok yakında hizmete gireceğini kaydeden Başkan Akay “ Mahalle evimiz sayesinde düzenleyeceğimiz ücretsiz kurslardan bölgedeki ev hanımlarımız yararlanabilecek. Çocuklarımız da parkımızda güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecek” ifadelerini kullandı.

 

YENİ PARK ALANI OLUŞTURULDU

 

Akay, Bağlık Mahallemizde Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda devam eden yeni park yapım çalışmalarını inceledi. Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapımında sona gelinen park hakkında da bilgi veren Akay “ Parkımızda mini basketbol ve mini futbol sahaları oluşturuldu. Ayrıca fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar da bulunuyor. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarında sona gelindi. Parkımız en kısa zamanda Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10