Atatürk Kapaklı'da özlemle anıldı

Kapaklı'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri, Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve siyasi partilerin çelenk sunumu ile başladı.

Kapaklı 10.11.2017 19:06:00 0
Atatürk Kapaklı

ÇELENKLER ATATÜRK ANITINA SUNULDU

 

Törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Jandarma Komutanı  J. Ast. Kd. Üst. Çvş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Programda Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi, Kapaklı Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi çelenklerini Atatürk anıtına sundu. Çelenk sunumunun ardından tören 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. 2 dakika boyunca ilçede adeta hayat dururken, vatandaşlar ve sürücüler saygı duruşunda bulundu.  Belediye meydanındaki tören İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin konferans salonunda yapılan anma programı ile devam etti. Günün anlam ve önemine belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirler ve kompozisyonlar okundu. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından program oratoryo ile sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10