CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'dan Malkara'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Malkara'da CHP Malkara İlçe Başkanlığı ziyarette bulunduktan sonra Malkara Belediyesi'ne gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık m

Malkara 14.11.2017 19:34:00 0
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu

Ziyaretin sonunda Milletvekili Purçu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Gazibey ve Hacıevhat Mahallelerine giderek mahalle sakinleri ile buluştu.

 

İLK DURAĞI CHP MALKARA İLÇE BAŞKANLIĞI OLDU

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ilk önce  CHP Malkara İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs ve CHP Malkara ilçe Teşkilat üyeleri yer aldı.

 

‘’YAPTIKLARI BU ZİYARETTEN DOLAYI TEŞŞEKKÜR EDİYORUM’’

 

Ziyarette ilk olarak söz alan CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan; “Öncelikle örgütümüze yaptığınız ziyaret için şahsım ve örgütüm adına hepinize teşekkür ediyorum. İzmir Milletvekilimiz Sayın Özcan Purçu bugün Tekirdağ'da ki Kurtuluş programı etkinlikleri sonrasında Muratlı, Çorlu ve Malkara'yı ziyaret etti. Yaptıkları bu ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

‘’BURASI BENİM KENDİ AİLEMİN BÖLGESİ GİBİ, KENDİ SEÇİM BÖLGEM GİBİ’’

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise ; “Sizleri gördüğüm için çok mutluyum. Burası benim kendi ailemin bölgesi gibi, kendi seçim bölgem gibi. Malkara'yı çok seviyorum. Geçmiş yıllardan beri beraber çalıştığımız abilerimiz ve kardeşlerimiz var. Romanlarla iç içe yan yana onların sorunları kendi sorunlarıymış gibi benimseyen bir ilçe örgütümüz ve belediye başkanımız var. Ben bu konuda çok mutlu oldum.  Malkara benim için çok özel bir yer. Sayın Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz. Kendilerine Malkara ile ilgili hep güzel raporlar ve bilgiler verildi. Sizlere teşekkür etmek için buraya geldim. Teşekkür etme sebebim de Ailem Yaşam Merkezinin yapılması. Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla roman mahallelerin olduğu bölgelerde etüt merkezi ve eğitimler verilsin diye bir talimat gönderildi. Bu talimatlara en hızlı şekilde cevap veren Malkara Belediyesi oldu. Ben sizlerin huzurunda Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul'a, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan'a ve CHP Malkara İlçe Örgütüne çok çok teşekkür ediyorum.  Bu kadar hassasiyet ve özveriyle çalıştığınız için sizlere minnettarız. Diğer belediyelere örnek olması için Malkara Belediyesini ve CHP Malkara İlçe Örgütünü örnek gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN YURDAKUL ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ilçe başkanlığı ziyaretinden sonra  Malkara Belediyesi'ne gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu'ya Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım planları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Malkara İlçesi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

MİLLETVEKİLİ ÖZCAN PURÇU MAHHALLELİ İLE BULUŞTU

 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Gazibey ve Hacıevhat Mahallelerinde kahvehanelere de uğrayarak gerçekleştirmiş oldukları ziyarette mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Ayrıca Gazibey Mahallesi ziyaretinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu'yu 2 Kasım 2017 tarihinde evi yanan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10