Başkan Albayrak Malkara ve Hayrabolu'nun kurtuluş törenine katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ve Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ 14.11.2017 19:35:00 0
Başkan Albayrak Malkara ve Hayrabolu

Malkara Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.  Tören, Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından Malkara Şehitler Anıtı'nda devam ederek, askerler tarafından gerçekleştirilen saygı atışı, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu.

 

BAŞKAN ALBAYRAK MALKARA’DAN SONRA HAYRABOLU’YA GEÇTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara’daki kurtuluş töreninden sonra, Hayrabolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

 

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

 

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Hayrabolu Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Adem Yelmen, Hayrabolu Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, muhtarlar, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nun konuşmasının ardından, İhsan Korkmaz İlkokulu öğrencilerinin kurtuluş günü dolasıyla düzenledikleri tiyatro oyunu ile son buldu.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10