Kapılarını kursiyerlere açtı

Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Bağlık Mahalle evi ve taziye evi önceki gün kapılarını kursiyerlere açtı.

Çerkezköy 16.11.2017 20:17:00 0
Kapılarını kursiyerlere açtı

“KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER”

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Bağlık Mahallesi Cansu Sokak No:2 adresinde hizmete açtığı Bağlık Mahalle Evi’nde bu dönem basit iğne teknikleri, okuma yazma kursları, iğne oyası ve rölyef kurslarının verileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ 2015 yılından bu yana Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan kültür sanat Kurslarının Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde veriliyordu. Bu yıl Bağlık Mahallemiz’de yapımı tamamlanan Bağlık Mahalle evimizde de Çerkezköy Belediyesi’nin kültür sanat kursları başlıyor. Kurslarımıza katılmak isteyen ev hanımları Bağlık Mahalle evimize ve Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat merkezimize müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler” diye konuştu.

 

“ÜRÜNLERİNİ SATABİLECEKLER”

 

Ev hanımlarını sosyal hayatın içerisine çekmek, boş vakitlerini değerlendirmek ve aile bütçelerine katkıda bulunmak amacı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür Sanat Kursları düzenlendiğini ifade eden Akay “ İlk etapta onlar ile başladığımız kursiyer sayımız şuanda binler ile ifade edilmekte. Hedefimiz kurs ve kursiyer sayımızı arttırarak, ev hanımlarını sosyal hayatın içerisine daha fazla çekmek, aile bütçelerine katkıda bulunarak, boş zamanlarını verimli şekilde değerlendirebilmeleridir. Kurs dönemi sonrasında ise düzenlenen yıl sonu sergilerinde kursiyerler ürünlerini satma imkanı sunacaklar” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10