Süper Ligde altı karşılaşma oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 9.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak.

17.11.2017 20:22:00 0
Süper Ligde altı karşılaşma oynanacak

Ligde çıktığı yedi karşılaşmanın tamamını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor evinde son haftalarda kötü sonuçlar alarak zirve yarışından uzaklaşan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. İkinci sırada bulunan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ise evinde Marmara Ereğlisi Belediyespor karşısında üç puan arayacak.

 

HEDEF 8’DE 8

 

Ligde çıktığı yedi karşılaşmanın tamamını kazanarak 21 puanla lider durumda bulunan Kapaklıspor rakip filelere 29 gol atarken kalesinde ise beş gol gördü. Kapaklıspor hafta sonunda yedinci sırada bulunan 1461 Karadenizspor’u evinde konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde istediği sonuçları çok rahat aldıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu hafta ise evimizde 1461 Karadenizspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi de taraftarımız önünde mağlup edip sekizde sekiz yapmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.

 

DOĞANSPOR EVİNDE

 

Ligde beş galibiyet ve üç mağlubiyet ile 15 puanla ikinci sırada yer alan Çerkezköy Doğanspor evinde 14 puanla dördüncü sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığımız galibiyet ile büyük moral bulduk. Bu hafta ise zirvede takipçilerimiz arasında yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek puan farkını açmak istiyoruz. Bu karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağımıza inancımız tamdır. Tüm taraftarları bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SİTESPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Ligde puanı bulunmayan Çorlu Gençlerbirliğispor ile 10 puanla sekizinci sırada yer alan Çorlu Kültüspor karşı karşıya gelecek. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan yedi puanla Ergenegücü Ulaşspor evinde altı puanlı Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Ergenegücü Ulaşspor’un cezası nedeniyle Marmara Ereğlisi Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma da 13.00’de başlayacak. Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta Çorlu Gençlerbirliğispor  galibiyeti takıma büyük moral oldu. Bu hafta da deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’u mağlup ederek rahat bir nefes almak istiyoruz” diye konuştu.

 

SARAY ÇIKIŞ İSTİYOR

 

Son haftalarda aldığı olumsuz sonuçlarla ligde 6. Sıraya kadar gerileyen Saray Belediyespor, bu hafta Şarköyspor’la karşılaşacak. Pazar günü Saray Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. 13 takımın mücadele ettiği ligde Saray Belediyespor 12 puanla altıncı, Şarköyspor ise 6 puanla 12’inci sırada yer alıyor. Son iki haftadır aldığı mağlubiyetle ligde altıncı sıraya kadar gerileyen Saray Belediyespor, Şarköyspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Sağlamtaşspor’un bay geçtiği haftada haftanın en önemli karşılaşması Malkara’da oynanacak .15 puanla üçüncü sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor evinde 14 puanlı Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Hayrabolu Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 12.30’da başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10