Optimed Hastanesi'nden mucize bebeklere kutlama

Optimed Hastanesi tarafından 17 kasım Dünya Prematüre Bebek Günü'ne özel hastanede doğan 2.5 aylık ile 4 yaş aralığındaki prematüre bebeklerin aileleri ile birlikte kutlama programı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 17.11.2017 20:31:00 0
Optimed Hastanesi

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Optimed Hastanesi’nin Konferan Salonun’da 15:00-17:00 saatleri arasında düzenlenen kutlamaya; Optimed Hastanesi Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Recep Çalışkan, Yeni Doğan Doktoru Medeni Asma, , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Veysel Öz, Hakan Görmüş,  Metin Sezen, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op. Dr. Rahime Bekar, Op. Dr. Funda Doğaroğlu, Op. Dr.Fatma Türkan Ayan, Yeni Doğan Hemşiresi Ebru Kartal, hastane Başhemşiresi Sevda Sümbül katılım gösterdi.

 

‘’SİZLERİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ’’

 

Hastane Tanıtım filminin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Optimed Hastanesi Başhekimi Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Recep Çalışkan; ‘’Böyle özel bir günde sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Mucize bebeklerimizin nerden geldiklerini bilen biri olarak kadın doğumcularımıza, çocuk doktorlarımıza, ve pembeler içinde olan hemşirelerimize ve yönetimimize ailelerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir ekibe sahip olduğum için çok gururluyum. Sizlere geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’HER ZAMAN SEVİNEN TARAF OLUYORUZ’’

 

Ardından konuşma yapan  Yeni Doğan Doktoru Medeni Asma; ‘’Zorlu bir süreçten geçtik. Bu süreçte hem sevindik hem ağladık. Çok şükür ki her zaman sevinen taraf oluyoruz.  Ekip olarak umarım güzel şeyler yapmışızdır ve yapmaya devam ederiz. Dileriz az prematürlü ve az sorunlu bebeklerimiz dünyaya gelir. Geldiğiniz için teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.

 

‘’EKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

 

Yeni Doğan Doktoru Medeni Asma’nın ardınadan konuşma yapan Yeni Doğan Hemşiresi Ebru Kartal; sizlere bebekleriniz sağlıklı bir şekilde verdiğimiz için ekibimize çok teşekkür ederiz. İnşallah sizlere hayırlı evlatlar olurlar’’ dedi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Veysel Öz ise; Burada küçük bir yanlışın ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için yanlış yapmamaya özen gösteriyoruz. Doğru yaptığımız işlerde sizleri görmek bizlere güç veriyor. Bebeklerimiz inşallah bütün badireleri başta atlatmış olur. Mucize bebeklerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum’’ ifadesini kullandı.

 

BİRLİKTE PASTA KESTİLER

 

Konuşmaların ardından bugüne özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan programa katılan doktorlar ve Hastane Başhemşiresi Sevda Sümbül ve yenidoğan böülümü hemşireleri, aileler ile birlikte pasta kesti. Pasta kesilmesinin ardından mucize bebeklere kahraman bebek sertifikası ve hediyeler verilerek kutlama son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10