Abban, Kızılpınar'da okul kantinlerini denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte güvenli okul kapsamında Kızılpınar'daki okulları denetledi.

Çerkezköy 19.11.2017 21:22:00 0
Abban, Kızılpınar

KIZILPINAR’DAKİ OKULLARI GEZDİ

 

Önceki gün beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’ne giden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, 125.Yıl Ortaokulu, Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu,Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Kızılpınar İlkokulunu ziyaret ederek sınıfları gezip öğrenciler ile bir araya geldi.

 

“OLMAZSA OLMAZIMIZ İNSAN SAĞLIĞIDIR”

 

Kaymakam Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte, kantinlerde satılan gıda maddeleri ve içeceklerin son kullanma tarihlerini kontrol etti, tost ve benzeri yiyeceklerin yapıldığı bölümleri inceledi. Buralarda kullanılan malzemeleri denetleyen Abban, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Kaymakam Atilla Selami Abban “ Bizim en öncelikli olmazsa olmazımız insan sağlığıdır. Bu kapsamda okul kantinlerde satılması uygun görülmeyen gazlı içecekler ile cips gibi yüksek yağ oranı içeren ve besin değeri olmayan ürünlerin satışını istemiyoruz. Yiyeceklerin son kullanma tarihleri gibi önemli konularda denetimler yapıyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10