Liderliği devraldık

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Yeni Çanspor'a konuk oldu.

19.11.2017 21:23:00 0
Liderliği devraldık

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi. Haftaya maç fazlasıyla lider giren Sultangazispor’un deplasmanda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a mağlup olmasıyla temsilcimiz geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği tekrar geri almış oldu.

 

DEPLASMANDA ÇIKTIK

 

Pazar günü saat 14.00’de Çan İbrahim Bodur Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetirken, yardımcılıklarını ise Rahim Sarıdede, Kaanhan Argüt ve Ertuğrul Kösterelioğlu yaptı. Karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Sedat, İsmail, Hakan, Salih, Burak, Etoga, Ilyas, Ali Rıza, Fet, Hüseyin ve Furkan ilk onbiri ile başladı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada temsilcimiz 15.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Hakan düzgün vuruş ile temsilcimizi öne geçirdi.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADIK

 

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Yeni Çanspor ise beraberlik için temsilcimiz kalesinde organize ataklar geliştirdi. İlk devrenin son dakikalarında temsilcimiz Ilyas ve Ali Rıza ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ALİ RIZA’NIN GOLÜYLE RAHATLADIK

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor ikinci golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekibin beraberlik için yüklendiği dakikalarda hızlı bir kontra yakalayan temsilcimiz Ali Rıza ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Gelen ikinci golle birlikte ev sahibi ekip Yeni Çanspor oyun disiplininden tamamen koparken, temsilcimiz üçüncü golü aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

LİDERLİĞE TEKRAR YÜKSELDİK

 

Haftaya maç fazlasıyla lider giren Sultangazispor’un deplasmanda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a mağlup olmasıyla temsilcimiz geçtiğimiz hafta kaybettiği liderliği tekrar geri almış oldu. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor puanını 19 yaparken, Yeni Çanspor ise on puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10