Sivaslılar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri dernek binasında düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Çerkezköy 19.11.2017 21:24:00 0
Sivaslılar kahvaltıda buluştu

“ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz” Çerkezköy’de yeni kurduğumuz derneğimizde sizleri ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoşgeldiniz. Bizler Anadolu’nun güzide ile olan Sivas’ı temsilen bu güzellikleri Çerkezköy’de yaşıyoruz. Çerkezköy’de bulunan hemşerilerimizin ve Çerkezköylülerin sıkıntısı bizim sıkıntımız, neşeleri de neşemiz olsun istiyoruz. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Hemşerilerimizin bütün sıkıntılarını bileceğiz, bilmek istiyoruz” dedi.

 

“BİR OLACAĞIZ, BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

 

Derneğe üye kayıtlarının başladığını kaydeden Yılmaz “ Çevremizdeki hemşerilerimize ulaşmayı istiyoruz. Derneğimizin bir çok hedefi vardır. Bu hedeflere ulaşmak için birkaç haftadır bir araya gelip sorunları nasıl çözebiliriz, neler yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Derneğimiz Çerkezköy’deki derneklerden farklı olacak. Bu farkı Çerkezköy’ü yönetenler, ileri gelenler göreceklerdir. Bir olacağız, birlikte yürüyeceğiz. Hep birlikte çalışacağız. 17 aralık günü derneğimizin resmi açılışı olacaktır. Bütün hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu. Yapılan kahvaltının ardından dernek üyeleri tek tek kendilerini tanıttılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10