Başkan Eşkinat gazilerle buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Eşkinat'ı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şub

Süleymanpaşa 22.11.2017 19:32:00 0
Başkan Eşkinat gazilerle buluştu

“ONLAR VATANIN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN HER ZAMAN CANINI FEDA ETMEYE HAZIR’’

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi ile oldukça güzel bir işbirliği içinde olduklarını belirten Başkan Eşkinat; ’’Onlar bizim geçmişimiz, onlar bizim geleceğimiz için, onlar vatanımızın bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeye hazır insanlar. Bunu daha önce gösterdiler. Bizler de kış şartlarına uygun olarak muharip gazilerimiz için bir destek paketi hazırladık. Destek paketlerini kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim.Süleymanpaşa Belediyesi gazilerimizin her zaman yanında olacak.” dedi. Ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kış şartlarına karşı gazilerimize özel hazırlanan destek paketlerini teslim etti.

 

BAŞKAN AKINCI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı da Başkan Eşkinat’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi ile işbirliği içinde olması ve hazırlanan kışlık destek paketi için tüm gazilerimiz adına teşekkür etti. 

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10