Ulusan inşaatı devam eden okul projelerini inceledi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, Süleymanpaşa İlçesinde inşaatı devam eden okul projelerini yerinde inceledi.

Süleymanpaşa 22.11.2017 19:33:00 0
Ulusan inşaatı devam eden okul projelerini inceledi

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

İlk önce Güzel Sanatlar Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Ulusan yetkililerden inşaat alanında hafriyatın alındığını ve temel aşamasına gelindiğini öğrendi. 660 gün içerisinde bitirilmesi ön görülen Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandığında, 16 derslikli öğretim binası, 200 öğrencilik pansiyon ile konser salonu eğitim-öğretimine kazandırılmış olacağı bilgisini aldı.

 

OKULUN YÜZDE 50’si TAMAMLADI. 

 

Ulusan’ın ikinci durağı Süleymanpaşa İlçesinde inşaatı devam eden diğer bir okul projesi ise Gündoğdu Mahallesinde yapılmakta olan 40 derslikli Mesleki ve Teknik Lise oldu. Okulun yüzde 50’lik bölümünün tamamlandığı, 540 gün süre içerisinde inşaatın bitirilerek 2018’de teslim edileceği bilgisi öğrendi.

 

2018 EYLÜL AYINDA BİTİRİLECEK

 

Ulusan son olarak TOBB Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ziyaret etti. Tekirdağ Ticaret Odası Başkanlığı tarafından yaptırılan okul inşaatında, temel ve bodrum seviyesinin geçildiği, okulun 2018 yılının Eylül ayında bitirileceği bilgisini aldı.

 

ULUSAN YETKİLİLERE SAĞLIK VE KOLAYLIK DİLEDİ

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan; okul inşaatlarında çalışanların iş güvenliğine, imalat ve işçilik kalitesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak bina yapım işlerinde çalışan işçi ve yetkililere sağlık ve kolaylıklar diledi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10