Esnaf odasından kuaförlere Workshop eğitimi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ilçedeki erkek kuaförlerine yönelik Pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Workshop eğitiminin verileceğini kaydetti.

Çerkezköy 22.11.2017 19:41:00 0
Esnaf odasından kuaförlere Workshop eğitimi

Bozdağ, özel imaj danışmanları olan workshop uzmanları Kadir Alkan ve Osman Balcı tarafından kuaförlere eğitim verileceğini belirtti.

 

“ERKEK KUAFÖRLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR EĞİTİM”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ konu ile ilgili şu açıklamada bulundu. Başkan Bozdağ: “Ülkemizin kişiye özel imaj danışmanları Workshop ustaları Kadir Alkan ve Osman Balcı odamız üyesi olan erkek kuaförlerimize anatomik kısa ve uzun saç kesimi ,müşteri ilişkileri  ve salon yönetimi konularında uygulamalı eğitim vereceklerdir. Kişiye özel imaj danışmanları Kadir Alkan ve Osman Balcı erkek kuaförlerimize bilgi,beceri ve tecrübeleri ile teknik olarak tüm saç kesim tekniklerini uygulamalı olarak anlatacaklar. Ayrıca düz saç kesim,nokta kesim,derin nokta kesim,dilimleme,kaydırma,kanal kesim,krepe kesim,burgu kesim,makas ile ustura kesim,ustura kesim,tuğla kesim tekniklerini de uygulamalı olarak  erkek kuaförlerimize aktaracaklar ve bu nedenle Pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 12.00’deki bu eğitime odamız üyesi olan Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren tüm  erkek kuaförlerimizi bu önemli eğitimi almaları için bekliyoruz.Ayrıca bu eğitim programında saç tasarımları ve müşteri ilişkileri konusunda da bilgiler verilecek.Müşteri yönetimi  bilgilendirmesinde müşterilerin beklentileri ve taleplerinin neler olduğu yada neler olabileceği  ve bu konuda müşterinin istek ve talepleri doğrultusunda daha iyi nasıl hizmet verilmesinin önemi belirtilecek.Salon yönetimi konusunda  isesalonun işyerine uygunluğundan tutun her şeyi ile mükemmelliği konuları da detaylı olarak anlatılarak bilgilendirme yapılacak”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10