BAL'da 5 karşılaşma oynanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10.hafta 1911 Çerkezköyspor-Edirnespor dışında oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak.

24.11.2017 20:01:00 0
BAL

Haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un Edirnespor’u konuk edeceği karşılaşma ise açıköğretim sınavları nedeniyle Salı gününe ertelendi.

 

1911-EDİRNESPOR MAÇI ERTELENDİ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor evinde Edirnespor’u konuk edecekti. Edirnespor’un futbolcularının açıköğretim sınavlarına girecek olmasından dolayı federasyon Edirnespor’un talebini değerlendirerek karşılaşmayı Salı günü saat 14.00’e erteledi.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

Haftaya 18 puanla ikinci sırada giren Sultangazispor evinde sekiz puanla onuncu sırada yer alan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Engin Ferik yönetirken, yardımcılıklarını ise Melih Uslu, Erdinç Tufan, Göksü Furkan Göngör yapacak.

 

YALOVA DERBİSİ OYNANACAK

 

Ligde Yalova derbisinde Yalova Kadıköyspor ile Altınova Belediyespor karşı karşıya gelecek. Altınova Belediyespor ligde 18 puanla üçüncü sırada yer alırken, Yalova Kadıköyspor ise yedi puanla on ikinci sırada bulunuyor. Pazar günü saat 14.00’da Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı ise Berkay Şenyel, Haydar Yusuf Erdoğan, Arzu Gürgün, İbrahim Kurşunoğlu yönetecek.

 

UZUNKÖPRÜ BİGASPOR’U KONUK EDECEK

 

Oynadığı dokuz karşılaşmada üç galibiyet, üç yenilgi ve üç beraberlik alarak 12 puanda yer alan Trakya temsilcisi Uzunköprüspor ise evinde beş galibiyet ve üç yenilgi alarak 15 puanda bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada ise Murat Madan, Burak Canbulat, Resul Kocameşe, Ertuğrul Kösterelioğlu düdük çalacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Alt  sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor ile Çıksalınspor Cumartesi günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Ligde Lüleburgazspor’un beş puanı, Çıksalınspor’un ise yedi puanı bulunuyor. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Kenan Yabalıoğlu, Mahmut Uncu, Gülşah Nur Şen, Murat Emre Koçyiğit yönetecek. Ligde orta sıralarda mücadele eden 11 puanlı Gaziosmanpaşaspor ise 9 puanlı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Yıldıztabya Stadyumunda karşı karşıya gelecekler. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Gökhan Dereli, İzzet Erol, Erkan Erzen, Burak Kaplan görev alacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10