Okul aile birliği öğretmenleri unutmadı

Kızılpınar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği katkıları ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel öğretmenlere kutlama etkinliği düzenledi.

Çerkezköy 24.11.2017 20:06:00 0
Okul aile birliği öğretmenleri unutmadı

ÖĞRETMENLERE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

 

Okulun öğretmenler odasında düzenlenen programa Okul Müdürü Nevzat Böğüş; Okul Müdür Yardımcısı Osman Karafakıoğlu, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Çiğdem Banali Bülbül, oku aile birliği yönetim kurulu ve öğretmenler hazır bulundu. Programda okul müdürü ve öğretmenler tarafından kutlama pastası kesilmesinin ardından okul aile birliği tarafından öğretmenlere günün anlam ve önemine uygun hediyeler takdim edildi.

 

‘’BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR’’

 

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Çiğdem Banali Bülbül; Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizi 24 Kasım’da unutmadık. Birlikten kuvvet doğar diyerek her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım’’ dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Okul Müdürü Nevzat Böğüş; ‘’En başta öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğretmen her zaman öğrenciye ayna olmalıdır. Öğretmen yaptıklarıyla öğrencilere örnek olmalıdır. Öğretmen, yaptıkları kadar yapamadıklarından da sorumludur. Öğretmenin kendindeki gücü fark etmesi, harekete geçirmesi ve elindeki işlenmeyi bekleyen servetin kıymetini bilmesi gerekir.’’ sözlerine yer verdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10