Doğanspor Muratlı'dan üç puanla döndü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de haftaya ikinci sırada giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir fu

27.11.2017 19:05:00 0
Doğanspor Muratlı

İLKER İLE ÖNE GEÇTİ

 

Haftaya 18 puanla ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Muratlı Sahası’nda pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede galibiyet golünü arayan Çerkezköy Doğanspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 15’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan İlker Kerse düzgün vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İKİNCİ GOL ŞAFAK’TAN

 

İlker’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise taraftarının desteği ile karşılaşmada beraberliği aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla başladı. Muratlı Belediyespor’un yüklendiği dakikalarda savunmada hata yapmayan Çerkezköy Doğanspor kontra ataklarla ikinci gol için yüklendi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın 81.dakikasında sahneye çıkan golcü oyuncu Şafak Törin düzgün bir vuruş ile Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi.

 

TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Gelen ikinci golle birlikte temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor rahatladı. Oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Mücadele başka gol olmayınca Çerkezköy Doğanspor zorlu deplasmandan üç puanla dönerek Kapaklıspor’u takibini sürdürdü.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10