Bu araçtan sağ çıktılar

Çerkezköy-İstanbul yolu Büyükçavuşlu Mevkii'nde bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Çerkezköy 27.11.2017 19:13:00 0
Bu araçtan sağ çıktılar

Yaşanan feci kazada araç içinde sıkışan sürücüsü  Özver Akbaba ve Ferit İbiş itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılarak ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

İKİ KİŞİ YARALANDI

 

Önceki akşam saat 23.30 sularında Çerkezköy istikametinden İstanbul’a seyreden Özver Akbaba idaresindeki 37 ET 196 plakalı araç  Büyükçavuşlu Mevkii’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kazada sürücü Özver Akbaba ve yanında bulunan arkadaşı Ferit İbiş hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşların kazayı bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Tekirdağ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri kısa süre içinde Özver Akbaba ve Ferit İbiş’i sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan feci kazanın ardından Çerkezköy-İstanbul yolu üzerinde trafik tek şeritten sağlandı. Aracın kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik bir saat sonra normale döndü. Kazaya karışan araç hurdaya dönerken, jandarma ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10