ÇEMYO sosyal sorumluluk projesini sürdürüyor

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ' El Ele Geleceğe' sloganıyla hayata geçirdikleri kardeş okul projesiyle minik kalpleri sevindirdiler.

Çerkezköy 28.11.2017 21:05:00 0
ÇEMYO sosyal sorumluluk projesini sürdürüyor

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu kardeş okulu seçtikleri Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine proje kapsamında bot ve mont hediye etti.

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri ‘Kurumsal sosyal sorumluluk projesi’ dersi kapsamında Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu birinci sınıfında okuyan 100 öğrenciye ‘El ele geleceğe’ isimli etkinlik düzenledi. Dün saat 14.00’de Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Korkmaz, Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı, Mehmet Elfide İlkokulu Müdürü Mehmet Öz, Müdür Yardımcısı Çisem Dercanlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Program öncesi minik öğrencilerle oyun oynayan üniversite öğrencileri kardeş okul kapsamında öğrencilerin ağabeyleri ve ablaları oldular.

 

“BU BİZİM İÇİN YETERLİDİR”

 

Programda konuşma gerçekleştiren NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Korkmaz “ Bugün misafirlerimiz çok ağır. Çünkü şuan işgal etmiş olduğumuz makamların, sıraların gerçek sahipleri geldi. Bugün eğitim hayatının ilk adımını atan ilkokul birinci sınıf öğrencelerimizle, eğitim hayatlarının son dönemlerini yaşayan, yüksek okul öğrencilerimizin buluştuğu ve yeni eğitim hayatına başlayan kardeşlerine hediyeler sunacağı bir etkinlikte beraberiz. Ben öncelikle Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e bize bu etkinlikte vermiş olduğu destekten dolayı daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahsin Nalbant ve okul müdürümüze, okulumuzda bu etkinliğe büyük destek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Umarım ki çocuklarımızın yüzünde küçücük bir gülümseme sağlayabiliriz. Bu bizim için yeterlidir” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Projenin öneminden bahseden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Çok zengin fakat gönlü fakir, hiç kimseye yardım etmeyen, hiç kimseye hediye vermeyen insanlar bir yana, Çerkezköy’ümüzün gönlü zengin öğrencilerinin yaptığı bu proje bir yana. Biliyorsunuz ki Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda İngilizce derslerine giriyorum. Bende bu kurumun geçicide olsa, fahride olsa bir hocası olmaktan gurur duyuyorum. Bu projede emeği geçen bütün öğrencilerimize, sponsorlarımıza, hocalarımıza, okulumuzun değerli yöneticilerine hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah bu daha güzel başlangıçların ilk adımı olur diyorum” dedi.

 

BOT VE MONT HEDİYE ETTİLER  

 

Konuşmaların ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Korkmaz, Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı tarafından minik öğrencilere NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından hediye edilen bot ve montları takdim ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10