"Termik santrale dur demeliyiz"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, BBP İlçe Yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çerkezköy 29.11.2017 19:27:00 0

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay  İlçe Başkanı Yürük ve ilçe yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.

 

“SİYASİ BİR KONU DEĞİLDİR”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kasım ayı başında görevi devraldıklarını ifade eden Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Yürük, “ BBP İlçe Yönetimi olarak sizi termik santrale karşı verdiğiniz mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. Bu mücadele de sonuna kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Çünkü bu konu siyasi bir konu değildir. Çocuklarımızın sağlığını, geleceğimizi düşünüyorsak bu termik santralin şehrimizde kurulmasına müsaade etmemeliyiz. Çerkezköy için yapılması gereken ne varsa, bu yolda sizlerle birlikteyiz. Her türlü yanlışın da karşısında olacağız” diye konuştu.

 

“KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Biz her açıklamamızda, termik santral konusunun siyasi bir mesele olmadığına, Çerkezköy’de yaşayan herkesin, çocuklarının geleceğini düşünen herkesin buna karşı çıkması gerektiğini kaydettik. Fakat birileri bu konuyu sürekli siyasi bir mesele gibi göstermeye çalışıyor. Bu işin partisi olmaz. Çerkezköy’de yaşıyorsak, geleceğimizi düşünüyorsak termik santrale dur demeliyiz. Durumun ciddiyetini görmek ve gösterebilmek için Yatağan’a gittik. Manzara içler acısıydı. Köylülere bir dokunduk bin ah işittik. Bu nedenle termik santral ile olan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

“SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

 

İlçede uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalarda yetersiz kalındığını kaydeden BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, bu konuda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Çocukları ve gençleri uyuşturucu illetinden uzak tutmanın tek yolu onları spora ve sanatsal faaliyetlere yöneltmektir. Biz 3,5 yıllık görev süremiz içinde 29 Ekim Spor Kompleksi’ni halkımızın kullanımına kazandırdık. Yeni bir futbol sahası yaptık. Uluslararası Tekvando turnuvaları organize ettik. Türkiye Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Yaz Spor Okullarımızda binlerce çocuğumuza yüzme, futbol, basketbol, tenis, okçuluk, badminton gibi branşlarda dersler verdik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzumuzun temelini attık. Fakat ülkemizin Spor Bakanlığı tarafından bu süre zarfında kentimizde bir toplu iğne kadar yatırım yapılmadı. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya olan desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10