SARAY'DA  İLK DOĞALGAZ`DA İLK KAHVE…

Saray Belediyesi, yatırım programları arasında olan Doğalgaz Projesini yoğun ve planlı çalışmalarla hayata geçirdi. Dün abonelik işlemlerini ve şartlarını yerine getiren Şaban Aydınoğlu'nun evinde d

Saray 6.12.2017 20:51:00 0
SARAY

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, dün eve ziyaret giderek doğalgazla yapılan Türk kahvesi içerken, yıl sonuna kadar Saray’ın yüzde 75’ine doğalgazın verileceğini müjdeledi.

 

İLK ABONENİN EVİNİ ZİYARET ETTİ

 

Doğalgaz coşkusu yaşanan Saray’da Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören ile birlikte Pazarcık Mahallesi Ayvacık caddesinde oturan Şaban Aydınoğlu’nun evine giderek doğalgazla yapılan ilk türk kahvesini içtiler. Aydınoğlu ailesinin evine konuk olan Çoban, ev halkına doğalgazdan memnun olup olmadıklarını sordu. Şaban Aydınoğlu'nun oğlu olan Mutlu Aydınoğlu ile de sohbet eden Başkan Nazmi Çoban, yetki ve yeterlilik belgeleri bulunan firmalarla çalışılması hususunda da görüş alış verişinde bulundu. Aydınoğlu, bu konuda tecrübe sahibi bir firma olduklarını ve Saray'ın doğalgaza geçişinin çalışmalar başladıktan sonra ilimizdeki diğer bölgelerden çok daha çabuk sağlanabildiğini aktardı.

 

“İLÇEYE KAZANDIRDIK”

 

Doğalgazın 10 yıllık programda olmamasına rağmen, altyapı atılımı esnasında yürüttükleri yoğun temaslar sonucu gerekli koşulların oluşturularak ilçeye kazandırıldığını ifade eden Nazmi Çoban, altyapısı modern olarak sıfırdan kurulan Saray'ın geleceğinin çok parlak olduğunu dile getirdi. Çoban “Aralık ayı içerisinde Saray ilçe merkezinde abone kutusu bulunan tüm yerlere gaz arzı sağlanmış olacak. Bu oran, Saray ilçe merkezinin yüzde 75'ine denk geliyor” diye konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10