Lise öğrencilerinden üniversite gezisi

Özel Gülerçin Koleji üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerini belirlemeleri noktasında bazı üniversiteleri tanımalarını sağlamak amac?

Çerkezköy 13.12.2017 20:25:00 0
Lise öğrencilerinden üniversite gezisi

İLK DURAK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ OLDU

 

30 öğrenci ve 4 öğretmenin katılımı ile gerçekleşen ve sabahın erken saatlerinde başlayan üniversite tanıtım gezisinin ilk durağı İstanbul Üniversitesi oldu. Burada öğrenciler ve öğretmenler üniversite yetkilileri tarafından karşılanarak öğrenciler rehber eşliğinde edebiyat ve fen fakültelerinin bölümlerini gezip okul ve bölümler hakkında görevlilerden bilgi aldı.

 

ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI

 

Yaklaşık bir buçuk saatlik bir ziyaretin ardından öğrenciler yola çıkarak ihtiyaç molası vermek amacıyla İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne yol aldı. 3 saatlik molanın ardında buluşma noktasında toplanarak İstanbul Teknik Üniversitesi’ne gitmek üzere harekete geçildi. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne varan öğrenciler burada üniversitenin tanıtım ofisi tarafından karşılanıp konferans salonuna alınarak okul hakkında rehberlerden detaylı bilgiler aldı. Sunum sonrası öğrencilerin soruları cevaplandı. Son olarak öğrenciler rehber eşliğinde kampüsü gezdi Üniversitelerin gezilmesinin ardından öğrenciler evlerine dönerek geziyi tamamladı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10