Kafkaslar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dün dernek lokalinde dernek üyeleriyle birlikte kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy 17.12.2017 18:41:00 0
Kafkaslar kahvaltıda buluştu

“KAHVALTI PROGRAMLARI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SİMGESİDİR”

 

Amfi Tiyatro altındaki dernek binasında gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Dernek Başkanı Emrullah Ataçay, Dernek eski başkanları Hüseyin Gümüş, Abdullah Horay, Mahmut Göçmez, eski belediye meclis üyesi Mikail Ünlü ve üyeler katıldı.

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay”Dernek olarak her ay verdiğimiz birliktelik kahvaltısı programının bugün 2017 yılının son kahvaltısında bir arada olmak istedik. Bu kahvaltı programları bizlerin birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Derneğimizin çalışmalarını çok daha iyi şekilde farkındalık yaratma adına gerçekleştirdiğimiz bu ve buna benzer programlarda sizlerinde görüşleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar bizlere güç veriyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda yaptığımız genel kurulda yeni yönetimin yüzde 80’ini gençlerden oluşturduk.  Amacımız  gençlerimizin de sorumluluk alarak bizlerden sonra dernek çalışmalarında başarılı olmalarıdır. Dernek imkanları nispetinde ve sizlerinde katkı ve destekleriyle iyi ve güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyor ve bundan böylede daha iyi çalışmalar yağacağımızı bilmenizi istiyoruz. Kahvaltı programımıza katılan eski başkanlarımız olmak üzere tüm üyelerimize ve ailelerine  dernek başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ataçay”  Derneğimizin bu günlere gelmesinde ön ayak olan, derneğimizin kurucu başkanı olan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Fatih Horay’ı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve derneğimize büyük katkıları olan eski başkanlarımızdan Enver Bayram,Hüseyin Gümüş,Abdullah Horay,Mahmut Göçmez’e de çok teşekkür ediyorum.Özellikle bugün kahvaltımıza sponsor olan eski dernek başkanlarımızdan Enver Bayram’a ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman yol gösteriyorlar. Her zaman bizlere gerekli desteklerini vermeye özen gösteriyorlar. Kuzey Kafkas Derneği bireyleri olarak bizler yaşadığımız bu güzel ilçemizde büyük bir aileyiz. Bu büyük ailemizin birlik ve beraberliğinin her kesime örnek teşkil ettiğine de inanıyoruz. 2018 yılında da bu kahvaltı programlarımız devam edecek. Şimdiden 2018 yılının sizlere hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10